Cum postez un articol?

Postarea articolelor pe revistatimpul.ro este destul de simplă și este cea mai eficientă metodă pentru a vă publica articolele.

Primul pas este să aveți un cont creat pe site-ul nostru. Dacă nu aveți un cont momentan, puteți apăsa pe butonul „Înregistrare”. (Este imediat sub logo-ul revistei)

Acum vă puteți accesa profilul. Dacă dați click pe numele dumneavoastră o să vă apară un dropdown cu mai multe meniuri. Selectați „Profil”.

În profil, veți găsi toate meniurile pe care le puteți accesa (Profil, Cronologie, Blog, Conecțiuni, Grupuri, Fotografii, Documente, Invitații email).

Apăsați pe butonul „Blog” unde veți vedea ca în poza de mai sus:

  • Publicat -> Toate articolele pe care le-ați publicat;
  • În aprobare -> Toate articolele pe care le-ați trimis în aprobare;
  • Salvări -> Toate articolele pe care le-ați salvat pentru a le citi mai târziu sau care v-au plăcut mult și doriți să le păstrați;
  • Drafturi -> Toate articolele pe care ați început să le scrieți, dar încă nu le-ați trimis către aprobare.

Puteți da click pe butonul „Adaugă un articol” pentru a vă crea articolul.

Se va deschide pagina în care vă puteți crea propriul articol. Vă scrieți pe prima linie titlul articolului, iar imediat mai jos puteți să scrieți conținutul.

FOARTE IMPORTANT: apăsați butonul din dreapta tuturor butoanelor roșii pentru a vă alege CATEGORIA și IMAGINEA REPREZENTATIVĂ a articolului.

Se va deschide acest mic popup, în care este foarte important să vă alegeți corect categoria în care se încadrează articolul și imaginea reprezentativă să nu fie cu drepturi de autor. Există diverse site-uri care vă pun la dispoziție imagini de tip royality free. (fără drepturi de autor).

NU MODIFICAȚI ETICHETA, pentru că aceasta se generează automat în funcție de ce ați selectat la „Apartenență”. Aceasta va reprezenta locul unde veți posta pe site. LEGENDĂ:

  • revista-timpul-iasi -> va posta în Revista Timpul Iași, dacă ați selectat la înregistrare sau ulterior că aparțineți de „Revista Timpul Iași” (sau se poate numi revista-timpul-valea-seaca, pentru a posta în Revista Timpul Valea Seaca)
  • contribuitori -> va posta în Revista Timpul principală. Desigur, unele articole din revistele locale, vor apărea și cu această etichetă (adică pe prima pagină) sau vor apărea direct în articolele cele mai citite pe prima pagină.
  • cititori -> Cititorii vor putea scrie articole, dar aprobarea acestora va fi mai riguroasă. În cazul în care există cititori care scriu articole foarte bune, vom putea modifica profilul de la Cititor la Contribuitor.

Toate articolele din site trebuie aprobate de către „Administrator”, Editorii Reviste Timpul sau Editorii revistelor locale (cei ce au realizat revista locală propriu-zisă). Revistele sunt create de către noi și se pot realiza completând un simplu formular.

Powered by BetterDocs

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    1. Buna ziua, da, colegele mele de la redactie vor verifica articolul si vor reveni cu un feedback, pentru a va spune chiar si ce ati putea imbunatati. (in cadrul revistei principale) In cadrul site-ului suntem invitati toti sa scriem si sa invatam, de aceea, NU veti primi doar un feedback ca a fost respins si atat.