Proiectul „Sunt aici”

„Sunt aici”, agregatorul femeilor din Iașicare se susțin real. Ambasadoare pe diferite domenii de activitate și puternic ancorate în comunitate.

„Sunt aici

Fiecare femeie are o maxi, mini dramă a sa, însă nu o face sentință, ci o redefinește, cu stoicism.

În Iași există solidaritate feminină și suntem mii de ambasadoare care spunem asta.

Sunt aici! este încurajarea pe care o avem în ADN, dar pe care o folosim doar în caz de urgență. De ce? De ce, când, femeia poate fi răspuns chiar și când nu există întrebări.

Noi ar trebui să nu uităm că putem să o luăm de la capăt oricând. Cu visuri noi, mai bune, mai atente.

Noi suntem cele care ne motivăm reciproc prin simple vibrații, atingeri, priviri.

Poate într-o banală zi vom fi întrebate ce am luat frumos de la viață în ultimele luni. Mi-ar plăcea să știm atunci cât de valoroasesuntem.

Am pornit în noiembrie, cu un curaj pe care l-am regăsit în ADN.

Link: https://www.facebook.com/100087012866159/videos/1166069410995032

În decembrie am reușit să ne mobilizăm pentru a face un video pe data de 1 decembrie cu noi îmbrăcate în ii și fix în aceeași zi, ia a intrat în patrimoniul Unesco. Perfect timing sau Universul ne-a răsplătit pentru vibrația noastră.

Link: https://www.facebook.com/100087012866159/videos/365171525825752

Pe 1 martie ne-am arătat ca hoațe de timp. Am furat startul unei zile pentru a ne bucura de o băutură energizantă dimineața.

Link: https://www.facebook.com/100087012866159/videos/244703631224497

În aprilie, lansăm și cocktailul: Sunt aici! (pe lângă cafea, ne place vinul și un cocktail fancy care să ne reprezinte).

În mai, mai vedem!

Teona Gherasim: Sunt Teona, jurnalist cu acte în regulă. La baza sunt educator, dar scrisul mi-a penetrat inima mai tare. Cred în puterea îmbrățișărilor, dar mă dezarmează forța celor două mâini ale noastre. Mai nou, sunt dovada vie că și doar una este suficientă pentru a fi acolo pentru oricine. O mână poate scrie emoții, poate crește copii, îngriji bătrâni, scrie rețete, prescrie tratamente, conduce, salva vieți și croi destine. Sunt cele pe care le folosim cel mai des, dar pe care uităm să le îmbrăcăm iarna cu mănuși. Chiar și asa, ele ne poartă în continuare de grijă. Comunitatea Sunt Aici suna grozav când o spui pe gură, dar arată ancestral când o arăți. Întinzi mâna și clipești. Asa se traduce ce facem noi. Ne susținem în business-uri, idei, dar mai presus de asta, ne susținem în a ne vedea în timpul liber, pentru că atunci când stelele încă nu au părăsit bolta cerului apar hoții de timp… noi, cele care furăm startul cu minim o oră zilnic pentru a pune bateriile sufletului la încărcat pentru următoarele 12 ore de multitasking! Nu cred în suprasolicitare, nu e nevoie să ne auzim zilnic la telefon, ci doar să reușim să răspundem prompt atunci când una dintre noi spune: „Aveți idee unde găsesc?”, „Vrea cineva să meargă la concert?” „E cineva prin zonă să bem o cafea?” Cea dintâi calitate a vorbirii este să nu risipeşti mai multe cuvinte acolo unde sunt suficiente doar două: Sunt aici!

Astăzi nu este despre mine, ci despre femeile care mă inspiră.

Ele:

Ema Tănase: Am început să cochetez cu scrisul în urmă cu câțiva ani ocupând rubrica de educație într-o revistă ieșeană, profesor educator fiind. Azi, am ajuns să-l iubesc. În prezent, pe lângă lucrul frumos cu copiii mei de la grădiniță, pe lângă spectacolele pe care le moderez unde protagoniști sunt tot cei mici, îmi las amprenta în publicațiile „LIFE”, „Școala9” și în „Matricea Românească” realizând interviuri ce promovează valorile românești. Îmi place calea pe care o străbat pentru că întâlnesc oameni cu ale lor povești care sădesc în mine multe sentimente frumoase.

#Suntaici pentru a aduce în față o nișă rămasă neexploatată încă. Îmi place să descopăr oameni cu surprize lăuntrice, care au ceva aparte, ale căror fapte grăiesc, care strălucesc prin ceea ce fac și aduc un strop mare de lumină prin tot ceea ce întreprind. Am apreciat mereu spiritele dinamice și inovatoare, de aceea doresc să creștem ca popor luându-i ca reper pe acei oameni de elită.

Carmen Manea: Carmen de la Bistro, cam așa ma cunoaște lumea și e drept, aceasta este prima și cea mai rapidă asociere făcută. Sunt co-owner Bistro La noi, o cafenea care se tot transformă și își îmbogățește personalitatea din 2017, anul deschiderii. Pe atunci era ideea nebunească a soțului meu, acum este locul nostru de joacă, de creat, de experimentat: cafenea, ceainărie, galerie de artă, concert hall, co-working space.

Aici m-am „calificat la locul de munca” și am devenit Baristă. Acum, îmi ajut colegii să devină mai buni în bar și în interacțiunea cu cei care ne sunt clienți.

Din 2021 sunt instructor de yoga „cu acte în regula”, și tot de atunci predau aproape zilnic în propriul studio, la Hari OM. Am fost „primul contact cu yoga” pentru sute de ieșeni, și sunt nespus de recunoscătoare pentru asta.

Sunt un antreprenor atipic oare?

Și în tot timpul, sunt o curioasă și o optimistă declarată, bucuroasă că am ocazia să fac ceea ce ador! Căci muncesc foarte mult, însă nicio clipă n-o simt ca pe o corvoadă, ci ca pe un exercițiu de autodescoperire. Poate că acesta este motivul pentru care sunt parte din această comunitate de femei senzaționale, #suntaici

Alina Alexandroaia: Sunt Alina – Sunt jurnalist ca formare, ar m-am remarcat ca „Alina de la Magenta”. De un deceniu colorez visele mirilor îndrăgostiți! Cum? Creionând nunți frumoase, pentru oameni frumoși! Am fondat agenția de nunți Magenta Events în 2013. De atunci sunt florist și wedding planner. Cele două profesii se împletesc, uneori se intersectează, alteori nu, însă în fiecare dintre ele mă regăsesc cu același entuziasm. Timp de 2 ani am fost și în postura de profesor de wedding planning și mi-a plăcut experiența de predare, pe care probabil o voi repeta. Dintotdeauna am iubit să fiu printre oameni, să le simt energia, să port dialoguri, să le cunosc particularitățile: mă ajută acest lucru în organizarea unor evenimente altfel, care chiar reflectă personalitatea clienților mei și în realizarea unor design-uri florale inedite. Dincolo de extensia profesională a sinelui, sunt o femeie iubita și iubesc, din ipostaza de soție, de fiică, de soră, de mătușă, de prietenă. Iubesc faptul că #suntaici, în locul unde o pleiada de femei minunate mă lasa, cu fiecare întâlnire, cu fiecare interacțiune, cu fiecare dialog, să le descopăr exact așa cum sunt! Puternice, dar și vulnerabile; pline de energie, dar și iubitoare de momente de respiro; uragane, dar și vânturi line. Or, găsesc asta a fi un mare privilegiu: sunt aici cu entuziasm!

Yvona Mardare: Mă numesc Yvona Mardare, sunt sommelier AIS Milano și sunt creatoarea „celui mai mic festival de vin Vinificat în Iași” – singurul din această categorie dedicat exclusiv cramelor din județul Iași. În 2022 am organizat prima ediție a festivalului internațional de vin „Hai cu pluta”.

Anual reușesc să adun în jurul vinului câteva mii de oameni, fapt pentru care sunt foarte recunoscătoare comunității dar și lui Dumnezeu, pentru că reușește să îmi facă exact conexiunile de care am nevoie.

Pe plan personal sunt soția unui tip la un milion, pe care îl iubesc pe zi ce trece mai mult, și împreună avem 3 copilași minunați, cu care încearcăm din răsputeri să petrecem cât mai mult timp.

Diana Pricope: Eu sunt Diana Pricope și lucrez în sectorul non-guvernamental în calitate de Supervizor Educație Parentală, iar în timpul liber sunt creator de conținut și postez constant pe Instagram și TikTok.

Pe lângă pasiunea mea de a ajuta persoanele în nevoie, fiind absolventă de Asistență Socială și lucrând în domeniu de peste 5 ani, de 2 ani de zile îmi construiesc o comunitate online, postând conținut pe social media.

Conținutul pe care îl creez este despre modă, beauty, lifestyle și estetică în general. Îmi place să imortalizez momentele din viața mea atât prin fotografie, cât și prin videoclipuri, îmi place să le numesc visual diaries, adică jurnale vizuale.

Iubirea mea pentru modă a luat naștere atunci când am descoperit trupa de muzica K-pop, BTS. Ei mi-au dat curajul sa mă iubesc așa cum sunt și mi-au dat curajul să încep să împart cu oamenii din online pasiunea mea pentru modă și frumos.

Îmi place să experimentez lucruri noi, să cunosc oameni noi și să ies din zona de confort. M-am alăturat proiectului Sunt Aici tocmai din aceste motive. Sunt recunoscătoare pentru toți oamenii întâlniți în online și de la care învăț constant câte ceva.

Anca Lapa: Anca Lapa, 2 nume atât de scurte care țin un amalgam de energie, optimism și bună dispoziție. Cam așa mă pot descrie ori de câte ori privesc spre mine.

Chiar dacă la bază sunt Inginer Agronom, cu toate studiile terminate cu brio, drumul meu a fost altul, iar pe lângă natura și toate minunile ei, iubesc oamenii și creația.

În ultimii ani mi-am urmat mai mult pasiunile și am ales să mă ocup de PR&Marketing  la unul dintre cele mai iubite locuri din oraș, unde încerc zilnic să-mi depășesc limitele.

Hobby-urile mele se intersectează foarte mult cu job-ul, iubesc să vorbesc, zilnic sunt activă pe rețelele de socializare și creez content pentru oamenii ce se regăsesc în stilul meu.

Sunt un mic omuleț ce de dimineață până seară lucrează, creează, vorbește și asta mă încarcă cu energie mai mult decât orice cafea bună din lume.

Sfatul meu pentru oricine își dorește ceva: “Să nu ezite nicio clipă în a munci pentru visul său, ne scriem singuri succesul”.

Paula Buzatu: Buzatu Paula Roxana, sau Pau, pentru cei care mă cunosc încă de la începutul carierei mele în make-up. Sunt absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza, din Iași. Deși ați spune că activez în alt domeniu față de cel în care am terminat facultatea, vă pot garanta că studiile finalizate m-au ajutat la promovarea pe cont propriu și la comunicarea mult mai eficientă cu clientele.

Primul curs de make-up l-am făcut în anul 2017, iar totul a pornit de la o simplă pasiune care a urmat a fi încurajată și susținută în totalitate de prietenele mele, prietene care au observat, poate, înaintea mea că am înclinații spre această meserie. Pot spune că tot ceea ce fac aparține de domeniul artei, mediul meu de exprimare fiind chipul muzelor mele, cum imi place sa imi denumesc clientele, deoarece fiecare femeie in parte ma inspiră.

Văd în machiaj o extensie a personalității mele, astfel, culorile pe care le folosesc exprimă ceva despre mine. Fetele care mi-au călcat pragul știu că apelez la culori calde, la un machiaj natural, dar care reușește să atragă priviri. Cu ajutorul pensulelor le dăruiesc clientelor un zâmbet si încrederea. Desigur, frumusețea înseamnă încredere în sine, sau de ce nu… un ruj nude grozav.

După un machiaj reușit fiecare femeie va fi gata să cucerească lumea, iar încrederea pe care o capătă clientele mele îmi oferă  satisfacție.

Ajung să lucrez de dimineață până seara doar pentru a aduce fericire pe chipul celor care îmi solicită serviciile. Nu o să mă vadă nimeni că mă plâng sau că sunt morocănoasă. Chiar și după o zi lungă îmi păstrez zâmbetul pe buze și reușesc să fac glume, deoarece o atitudine pozitivă mereu va avea de câștigat.

Speranța Talabă: Sunt Speranța Talabă – vizualizator de brand, SMM Strateg, Consultant de Personal Branding și creator de conținut. Ce mă mișcă și mă motivează – to make things happen.

Sunt multifuncțională, pun mâna unde e nevoie, experimentez, risc, testez, dau cu capul, mă ridic și testez din nou. Ador să zic „DA” provocărilor și caut tot timpul soluții.

Cred în oportunități în loc de scuze și simt că destinul mi-l fac eu.

Știu că prin comunicare și deschidere, totul e posibil.

Sunt caldă, autentică și caut să mă autodepășesc tot timpul.

Știu că Sunt Aici, deopotrivă, să inspir și să fiu inspirată.

E un privilegiu pentru mine că Sunt Aici.

Luiza Dîm: Sunt omul din spatele multor femei frumoase. Manager la una dintre cele mai cunoscute agenții de modelling din România.

Industria modei mi-a dat mereu încrederea și curajul de a ajunge de fiecare dată mai departe decât mi-aș fi imaginat. Astăzi, iubesc să trăiesc în centrul evenimentelor și al oamenilor creativi, al modelelor cu care lucrez, dar și a celor mici de la care îmi iau doza de energie.

Despre mine nu îmi place să vorbesc întotdeauna, dar mă povestesc cei care mă cunosc mai bine decât o pot face eu.

Însă la rândul meu îi povestesc pe cei care au reușit prin performanță și multă muncă, pe copiii talentați care ne reprezintă și lucrurile frumoase care se întâmplă. Conturez paginile revistei Maisonette Kids și sunt extrem de mândră de fiecare reușită.

Iubesc naturalețea și frumusețea ideală a femeii, știu că în fiecare dintre noi zace o putere imensă de a ne depăși standardele și de a rămâne mereu cu picioarele pe pământ.

#Suntaici si cred că cea mai mare putere a noastră este aceea de a ne adapta și o facem indiferent de situațiile care ne apar în cale. Suntem conduse de cele mai aprige instincte și ajungem mereu acolo unde ne visăm.

Marina Morariu: Marina Morariu sunt. Mă folosesc de lumină să pot transpune emoțiile, trăirile, în format digital.

Sunt o împătimită a frumosului, respir și iubesc arta sub toate formele sale. Sunt Aici în comunitatea asta plină de femei faine  încă de la prima întâlnire, pentru a le imortaliza privirile, îmbrățișările, zâmbetele și mai mult, frumusețea cu ajutorul unui aparat foto.

Copilaresc alături de mini-omul meu de 4 ani jumătate, mă bucur de soare, de frumusețea naturii împreuna cu varianta mea masculina, „jumătatea mea mai buna”. Asta sunt eu – încep ziua cu o cafea bună și termin o zi bună cu un pahar cu vin.

Tatiana Mazilița: Sunt Tatiana Mazilița și sunt hairstylist de aproape 4 ani!

Deși am terminat școala de Asistenta Sociala Medicala în Italia, aparent nu asta îmi era menirea.

Totuși nu mi-am propus niciodată să practic aceasta meserie, care  însă pe parcursul anilor a ajuns să-mi fie oaza de liniște și să facă parte într-adevăr din ce și cine sunt eu cu adevărat astăzi.

Universul lucrează!

Și zic asta întrucât am moșteni pasiunea pentru creion, culoare, arta si frumos de la mama mea. Ea picta Icoane iar eu, la rândul meu mi-am fost autodidact, încercând astfel de la portret la peisagistica, de la acril la ulei și așa mai departe.

Universul lucrează!

Acum, deși nu îmi vedeți tablourile pe mai marii pereți ai muzeelor, pictez frumosul pe părul și zâmbetele clientelor ce îmi calcă pragul, iar pentru mine, asta este o alta metoda de a manifesta arta în lume.

Florina Vîrnă: Sunt Florina Vîrnă, femeie, mamă și doctor de suflete. Ca psihiatru, mi-am găsit ca misiune personală promovarea sănătății mintale în comunitate, a psihoeducației și a prevenției. Așa am creat platforma de promovare a sănătății mintale din perspectivă holistică – Holistic Mental Health. Din iubire pentru oameni și cărți, construim împreună o comunitate în jurul poveștilor vindecătoare la Healing BookClub-ul la care ne conectăm lunar.

Cu oameni, pentru oameni, aceasta este viziunea mea despre vindecare, creștere si împlinire. Pasiunea se găsește în tot ce creez și iubesc să trăiesc în culoare și bucurie. Acest portret de mamă și femeie îmi doresc să îl las moștenire fetiței mele, Sabrina.

Sabrina, mentorul meu care m-a învățat să trăiesc aici și acum și care a reușit să scoată la lumină femeia curajoasă și autentică, cea care poate „alerga cu lupii”.

„Sunt aici” să fiu lumină pe oriunde pășesc, și să las o lume mai frumoasă și mai bună în urma mea.

„Sunt aici” pentru a simți. „Sunt aici” pentru a trăi.

Georgiana Iacob: Sunt Georgiana Iacob – antreprenor, consultant bridal, mamă, soție și nu în ultimul rând… femeie.

Sunt mereu cu zâmbetul pe buze și reușesc să găsesc bucurie în orice lucru mic: în soarele care bate în geam dimineața, în cafeaua băută intr-o ceașcă draguță, în îmbrățișările celor dragi, într-o baie cu săruri, un masaj, într-un pahar de vin cu fetele sau într-un… parfum. Efectiv ador cum acestea ne pot schimba starea.

Mai mult, de aproape 20 de ani mă încarc cu bucuria mireselor mele, cu lacrimi de emoție pentru că ele traiesc momente unice, iar eu am privilegiul să le pot fi alături să își îndeplinească visele. E cea mai mare satisfacție pentru mine!

Ca fondatoare a conceptului Reya, de 3 ani incerc să “educ” piața ieșeană in materie de rochii de mireasă si să le ofer femeilor o gamă foarte variată de branduri de renume cu modele de rochii superbe, pe care înainte le găseai doar pe Instagram sau pe Pinterest.

Sunt aici pentru ca vreau să arăt că se pot face lucrurile diferit și pentru că imi doresc să aduc Iașul la cele mai înalte standarde internaționale în materie de rochii de mireasă.

Sunt aici pentru că… orice este posibil. Important e să îți dorești suficient!

Alina Damean: Alina Damean, antreprenor de peste 20 ani, deținătoare a mărcii Apa Cu Duh, unde producem sifon tradițional românesc, și a mărcii Gardul Țepeș care livrează garduri la nivel național.

Deja după numele companiilor v-ati dat seama ca inima mea bate românește. Iubesc istoria noastră, managementul, oamenii și, înainte de toate, pe Dumnezeu.

Mereu am câte un proiect nou și cred cu tărie ca obiectivele în viață ne păstrează sufletul tânăr si ne impulsionează sa devenim mai buni cu noi, pentru noi și mai ales mai buni cu alții. La @suntaici schimbăm direcția vântului astfel încât să ajungem întotdeauna la direcția dorita, pentru ca fiecare dintre noi aduce cu sine soarele propriu și se naște speranța. Și, nu-i așa?, atunci când ai speranță ai deja totul.

Geanina Enache: Geanina Enache, MissG pentru copii, Geani pentru cei ce vin la Atelierul de pictură în cafenea sau mai nou vor un eveniment tematic Treasure Hunters.

Sunt femeia care își exprimă creativitatea în toate palierele vieții. Sunt curajoasă, om de acțiune, mamă în continuă creștere și dezvoltare emoțională în relația cu fiica mea. Ador eleganța, bunul simț al oamenilor și umorul inteligent. Sunt omul care privește înainte și crede în învățarea pe tot parcursul vieții.

Dora Morhan: După un periplu educațional internațional ce a glisat între America- Belgia- Danemarca a urmat 1 deceniu la catedra celei mai vechi universități a țării, 6 ani de televiziune, 2 ani în lumea operei, 5 ani de ospitalitate și turism, 17 ani de comunicare, 12 de maternitate.

Complice în campanii de marketing , sedusă iremediabil de lumea ospitalității de 5 stele la singurul hotel de acest tip  din Moldova și într-o relație perenă cu lumea culturală, sub toate formele sale.

Andra Noroc: Noroc Andra Elena, un nume care poartă cu sine, cuvântul tipic românesc atribuit succesului!

Perseverența, o virtute care aduce reușite, m-a purtat prin cursul vieții până în punctul în care activez în domeniul bancar. Astfel, am îmbinat pasiunea de a învăța, cu sentimentul de a reuși. Cu toate acestea, sunt mereu în căutarea evoluției.

Deși sunt născută în Timișoara, meleagurile celor Șapte Coline m-au chemat pentru a absolvi Facultatea de Marketing, un Master în Logistică, iar, în prezent, sunt studentă în cadrul Facultății de Drept. De ce Drept? Pentru că morala mereu se va întâlni cu legea.

Incă din copilarie, arta a reprezentat un reper pentru mine, motiv pentru care, din gimnaziu am ales pictura, ca mai apoi să manifest creația printr-un content în mediul online.

Pasiunea de a excela, creativitatea transmisibilă, precum și curajul de a transforma, reprezintă modalitatea prin care mă exprim.

#Suntaici pentru că acesta este locul în care mi-am dorit să fiu.

Mă simt ca acasă!

Daniela Macsim: Bună, fete faine! Daniela aici.

Sunt mamă, soție, content creator, specialist marketing și monitor microgrant. Nu țin neapărat la această ordine, cum nu cred că am spus tot ce fac într-o zi de 24 de ore.

Cred în mine și în capacitatea mea de a livra mesaje, iar asta nu este o falsă modestie, ci reacțiile comunității mele care mă știu pe mine, Macsim de autentică în online. Sunt eu, Daniela de acasă, din online, din revistă, de la TV. Aceeași, de la 5:45 a.m. când îmi setez alarma telefonului pentru a face sport până la 22:00 până când îmi termin taskurile.

De peste 10 ani activez în online. Am început din pasiune cu un blog de modă care mi-a deschis extrem de multe oportunități. Am fost stilist personal atât la Iulius Mall, cât și la Palas Mall, am avut câțiva ani la rând propria rubrica de fashion în emisiunea Deschis la Distracție, timp de 5 ani am filmat săptămânal pentru rubrica “Shopping și Distracție la Palas Mall cu Daniela Macsim” și pentru un an am lucrat că Director de Imagine pentru un brand ieșean.

Am avut și pauză, atunci când am devenit mamă, apoi am dat cărțile pe față, am început să vorbesc deschis despre viață reală cu doi copii, cu bune și rele și am reușit să creez o comunitate tare frumoasă și receptivă. Ma bucur tare mult ca #suntaici.

Măriuca Mereuță: Sunt Măriuca Mereuță, fostă sportivă de performanță, pasionată de artă, sport și frumos.

Am fondat Academia Odette în anul 2019 și sunt profesorul a peste 100 de copilași în prezent.

Gravitez în jurul artei, a copiilor, a gimnasticii și a baletului.

Măriuca zilnic își ia energia din ceea ce face, de la razele soarelui și de la oamenii buni, fericiți. Fac ceea ce iubesc mai mult, predau copiilor artă și îi călăuzesc spre frumos.

Politica mea este următoarea: cu multă muncă, seriozitate, pasiune, disciplină și eleganță se pot realiza foarte multe lucruri deosebite. Și bineînțeles să nu uităm de voință!

#SuntAici și fac parte din această comunitate pentru că încurajez eleganța, bunătatea si rafinamentul.

Cezara Moraru: Salutare, oameni frumoși! Sunt Cezara Moraru artist, jurnalist, traducător, prietenă și mamă. În parcursul meu am urmat studii de lingvistică, arte și momentan fac doctoratul în Arte Vizuale la UNAGE Iași. Îmi place arta în orice formă și cred că cea de pe pânză este de admirat, iar cea de pe sticlă este de auzit. Din acest motiv, am ales să apar pe sticlă. În prezent prezint o emisiune despre artele contemporane și actualitatea artistică regională la TVR Iași. Sunt translator la un cabinet notarial și pictez oricând am timp liber fiindcă asta este calea pe care simt că trebuie să o urmez. Am învățat multe de când port hainele femeii în societate, iar aurul vorbirii este: orice provocare trebuie dusă cu fruntea sus și încredere, iar greșelile ne definesc doar atunci când ni le asumăm și învâțăm din ele.

Când nu scriu, prezint, predau sau traduc, mă retrag în universul pânzelor. Le iau albe și el dau culoare.

#sunt aici pentru că știu că o culoare are mai multe nuanțe

Nicole Hrițcu: Sunt Nicole Hritcu- o femeie împlinită, mamă a 3 copii buni, fondatoarea și CEO la Cuptorului Moldovencei.

Mă consider extrem de norocoasă că am avut parte de o educație bună în familie și în afara ei, iar datorită acestui fapt am un mindset sănătos și pozitiv. Sunt curioasă, curajoasă și caut întotdeauna bucuria în mine și în ceilalți.

Valorile businessului pe care l-am creat sunt: bucuria, tradiția, încrederea și comunitatea.

Viziunea noastră este: „Din respect pentru tradiție și oameni ajungem în cât mai multe case cu plăcinte și prăjituri gustoase și din ingrediente naturale.”

Recent am introdus și crearea torturilor de eveniment și candybaruri. Cu cea mai mare atenție la detalii croim experiențe dulci la cele mai înalte standarde.

Pe lângă antreprenoriat sunt pasionată de educație și dezvoltare personală. Cea mai mare provocare a mea o consider echilibrul în jocul tuturor rolurilor importante pe care le am: femeie, mamă, antreprenor, om. Pe toate mă străduiesc să le fac cât pot eu de bine, cu blândețe față de mine și față de ceilalți.

#suntaici și acum – una dintre cele mai importante lecții învățate până la 41 de ani.

Delia Olaru: Bună ziua, bun găsit! Sunt Delia Olaru și astăzi nu intru în direct la TV, ci ofer informații despre mine.

Sunt jurnalistă, fiică, soră, mătușă și o fată care nu menajează pe nimeni. Cred în puterea cuvântului și am grijă să nu distorsionez adevărul. Mi-ar fi plăcut să port haina militară, însă pașii mei m-au dus în altă direcție. Am o altă armă, mult mai puternică puternică-stiloul-și am grijă spre cine o îndrept. Îmi plac provocările, să susțin un Breaking News și să-mi îmbrățișez familia care nu mi-a frânt aripile atunci când am spus că aripile mele vor să zboare acolo unde se dă ora exactă în presă.

Ținem subiectul aproape!

Andreea Mărgărint:  Sunt Andreea Mărgărint, lipoveancă la origini, născută și crescută la malurile Dunării, în orașul meu de suflet, Tulcea.

Chiar dacă am avut o înclinatie către partea reală a domeniilor de studiu și am absolvit Facultatea de Informatică, domeniul în care am activat mereu a fost cel al vânzărilor.

Dintotdeauna am fost o persoană energică, veselă, ambițioasă, plină de empatie, dar acel gram de nebunie și stângăcie, mi-au oferit un aer autentic si unic. Iubesc animalele, sporturile creative, natura în toate formele ei, îmi place mișcarea, drumețiile pe munte și concursurile de alergare. Snowboardingul l-am descoperit acum 15 ani și de atunci totul s-a schimbat și conturat în cel mai frumos mod posibil. Am învățat ce înseamnă să trăiești cu pasiune într-o lume de poveste cu multă zăpada pufoasă. Am continuat să practic acest sport și când viața a încercat să mă oprească cu acel tratament agresiv pentru o formă galopantă de cancer. Snowboardingul a fost bucuria și evadarea mea din realitatea momentului. Reușeam să eliberez emoțiile negative și o parte din furia care mă apăsa constant. Eram motivată să nu-mi neg niciun vis și să nu refuz provocările vieții chiar dacă mă forțam să ies din zona de confort.

#Suntaici pentru că în comunitatea noastră există încurajare, motivație, pasiune, susținere reciprocă și distrație. Noi femeile reusim să ne conectam cu puterea noastră interioară și să ne adaptăm indiferent de circumstanțele în care ne aflăm. Reușim să prețuim momentele bune și we move on!

Dorina Livițchi-Macovei: Sunt Dorina Livițchi-Macovei, numerolog și consilier vocațional, o femeie îndrăgostită de cercetarea potențialului uman și de acest drum al transformărilor, numit – viață! Vin din Republica Moldova. În spate – 2 ani în pedagogie, 6 ani în marketing, schimbare de țări, de orașe, de locuri de muncă. Din 2020 până în prezent – dedicată trup și suflet procesului de consiliere vocațională prin intermediul numerologiei, astrologiei și portretului psihologic prin arhetipurile Tarot. Privindu-mi drumul, pot spune că a fost cuprins din mai multe vieți. Traseul meu în formă de zigzag a ajuns acum în punctul în care toate au sens. De ce suntem aici? Cu ce am venit și ce avem de făcut cu ceea ce am primit? Doar câteva din întrebările la care caut răspunsuri și-i ajut și pe alții să și le găsească.

Diana Harasim: Ma numesc Diana Harasim și deși m-am descris de atâtea ori in foarte multe circumstanțe, este la fel de greu ca prima oară. De ce? Pentru ca de la ultima descriere este posibil sa fi evoluat, sa-mi fi schimbat părerea despre mine, sa fi învățat sa ma apreciez mai mult sau sunt atat de multe de zis, încât câteva rânduri nu mi-ar fi îndeajuns. Lucrez intr-o corporatie ca si analist achiziții pentru clienți internaționali folosindu-mi cunoștințele de lb engleza si lb italiana. Am lucrat in multe corporații din Iasi pana când in sfârșit simt ca mi-am găsit locul potrivit unde ma înconjor de oameni minunați. Mereu mi s-a spus ca I’m a people person, iar asta pentru ca îmi place sa socializez si sa creez conexiuni cu oamenii. De asta in timpul meu liber, cand nu stau doar cu ochii in excel, rapoarte si sisteme, îmi place sa creez conținut pentru Instagram dar si pentru Tik-tok. De la 14 ani am descoperit plăcerea pentru Fashion, orice bănuț pe care îl strângeam era pentru a îmi cumpara haine sau produse de make-up iar pe parcursul anilor, oamenii din jurul meu m-au motivat sa îmi dezvolt si in online aceasta latura. Ma bucur ca sunt aici și abia astept sa va cunosc!

Emilia Gheorghiu: Bun găsit, femei dragi! Sunt Emilia Gheorghiu, mamă, prietenă, solist vocal. Iubesc natura, oamenii și muzica. Am simțit nevoia de a mă cunoaște mai bine pe mine și de a-i înțelege pe ceilalți, motiv pentru care am urmat facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea psihologie. Sunt licențiată în psihologie, dar am ales muzica. Am deja un deceniu de când răspund vocal la evenimente importante din viața oamenilor și tot atât de când răspund afirmativ provocărilor. #SuntAici pentru femeile minunate care pot fi numite cu ușurință „muze”.

Andrada Voicu: Sunt Andrada Voicu, supraviețuitoare a unui accident rutier, fost polițist, actual copywriter și nu în ultimul rând, mamă a unui copil minunat. Preț de aproape 10 ani am fost prinsă într-un mediu toxic, care mi-a adus numai frustrare și neliniște sufletească. Din cauza căruia am fost la un pas de a-mi pierde viața. Iar după acel moment, m-am tot întrebat care e vocația mea și de ce m-a salvat Universul. Mi-am dat seama ulterior că mereu am avut tendința de a mă întoarce la prima mea dragoste: scrisul. Însă acel job full time nu-mi permitea să mă dezvolt. Ba mai mult decât atât, mă obliga să mă scald în mediocritate. Iar când am conștientizat asta, s-a întâmplat ceva minunat: mi-am spus că viața asta e mult prea scurtă pentru temeri. Mult prea scurtă pentru “mai stau un an”. Așa că m-am pus pe treabă, m-am întors la prima mea dragoste, iar ulterior mi-am tras un șut în fund și mi-am dat demisia. Mă încearcă acum sentimente mixte. Temere, amestecată cu entuziasm, cu nostalgie și puțină tristețe. Dar ce-ar fi viața asta fără un pic de tristețe, nu?

Andreea Pădurescu: Andreea, așa mă prezint mereu, zâmbind! Andreea Maria Pădurescu este numele meu și am făcut din ceea ce îmi place mie cel mai mult o meserie. Îmi place să vorbesc și sa cunosc cât mai mulți oameni. Așa am ales să fiu jurnalist, chiar dacă în prezent nu mai profesez, visez ca în cel mai scurt timp să mă întorc la ceea ce îmi place cu adevărat să fac! Iubesc să gătesc, în special prăjituri și la fel de mult iubesc să fac cadouri fără un motiv anume, oamenilor importanți din viața mea! Să nu uităm că „Nimic în viață nu este întâmplător” și “Toate la timpul lor”!

Maria Diana Focșa: Sunt Maria Diana Focșa, masterandă la Bioinginerie Clinică din cadrul UMF Iași. De asemenea, am onoarea să fac parte din Revista TIMPUL (revistă la care au activat numeroase personalități printre care Mihai Eminescu, Ioan Slavici, Ion Luca Caragiale) și să coordonez Revista TIMPUL Medical.

De-a lungul timpului m-am implicat în diverse proiecte educaționale și umanitare, îmi place să ajut comunitate și spun „Sunt aici!” ori de câte ori am ocazia.

Sursă: (2) Sunt aici | Facebook.

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *