Zilele Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iaşi

Zilele Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iaşi

PATRIMONIUL CULTURAL AL BIBLIOTECILOR

5 – 7 noiembrie 2021

În fiecare an, la începutul lunii noiembrie, Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” desfășoară o serie de manifestări menite să omagieze excelenţa profesională şi continuitatea academică. Ediția din acest an a Zilelor Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iaşi este organizată sub tema „Patrimoniul cultural al bibliotecilor”. Evenimentul se deschide vineri, 5 noiembrie, prin conferinţa „De la patrimoniul cultural la cultura patrimoniului”, susţinută de prof. univ. dr. Adrian CIOROIANU, managerul Bibliotecii Naţionale a României. Comunicarea poate fi urmărită live, începând cu ora 12, pe pagina de Facebook a BCU Iaşi şi pe contul de YouTube al instituţiei.

În cele trei zile ale evenimentului (5-7 noiembrie 2021), utilizatorii BCU Iaşi participă la un concurs inedit, ajuns la a doua ediţie, intitulat „Vânătoarea de comori ştiinţifice”, cu premii în bani şi cărţi. Concursul se desfăşoară online, iar pentru a descoperi comorile şi a câştiga premiile puse în joc, participanţii trebuie să urmeze instrucţiunile postate în pagina dedicată evenimentului. Vor fi acordate 5 premii în bani şi cărţi oferite de Fundaţia Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iaşi. Câştigătorii vor fi anunţaţi luni, 8 noiembrie 2021, pe pagina de Facebook a instituţiei.

În ultima zi a evenimentului, BCU Iaşi îi premiază pe cititorii cu cele mai multe publicaţii tradiționale consultate în luna octombrie, atât în unitatea centrală, cât şi în bibliotecile filiale. Premiile constau în cărţi şi materiale promoţionale cu BCU.

Activitățile sunt organizate prin sprijinul Fundaţiei Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iaşi.

Publicat în EvenimenteRecomandat0 recomandări

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *