Domnul Broccoli și proiectul ,,Slove călătoare”

Domnul Broccoli dorește să împărtășească marea bucurie cu tot universul!

Alături de oameni minunați care iubesc literatura, împărtășesc bucuria de a ține o carte-n mână, sunt aproape de cultura și tradiția românească, a luat viață un proiect minunat: ,,Slove călătoare“.

Ideea de a bucura copiii și părinții din străinătate cu povești românești, dar și cu autori romani, promovați în afara României, a prins contur și a pornit pe un drum presărat nu doar cu frumoase cărți, dar și cu minunate colaborări și activități încântătoare .

Un suport valoros vine din partea Asociației Datina din Bruchsal și deja însemnați colaboratori, sperăm pe perioadă nedeterminată.

Sediul principal se află în Karlsruhe, în landul Baden Württemberg, Germania, unde micuța noastră bibliotecă crește cu fiecare zi ce trece, cale pe care mulțumim donatorilor și susținătorilor .

,,Slove călătoare“ este un proiect de suflet, deschis pentru fiecare. La noi nu există limită de vârstă! La activitățile și provocările literare pot participa toți iubitorii de povești și nu numai, de oriunde s-ar afla ei.

 Domnul Broccoli își dorește, în deosebi, să bucure copiii, mari și mici, să protejeze un pic din identitatea românească peste hotarele țării, călătorind prin diaspora cu povești și legende care nu pot, dar nici nu merită, să fie uitate .

Ne bucurăm să devenim o familie mare odată cu acest proiect. Să ne unim în cuvinte românești și slove lăsate drept amintire pe paginile cărților, pentru noi, ca să le ducem mai departe .

Articole asemănătoare

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *